Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Academy Home

  • Marine@UGent Academy
    Alle mariene and maritieme opleidingen georganiseerd door UGent
  • Marine@UGent Academy
    Ontdek jouw mariene of maritieme opleiding georganiseerd door UGent
  • Marine@UGent Academy
    Vind de blauwe opleiding aangepast aan jouw noden!

Wat is Marine@UGent Academy

 

 

UGent geeft gehoor aan de toenemende nood aan kennis in de mariene en maritieme sectoren en breidt zijn aanbod aan levenslang leren uit in de Blauwe Economie campus in Bluebridge, Oostende. Want leren stopt niet na het behalen van een diploma. Om alle blauwe opleidingsinitiatieven van UGent samen te brengen, werd het multidisciplinaire platform Marine@UGent Academy gelanceerd.

Het platform geeft een overzicht van alle relevante en kwalitatieve blue training initiatieven, van traditionele educatie zoals bachelor en masteropleidingen, tot levenslang leren initiatieven zoals workshops, summer schools, webinars en lezingen.

Op zoek naar een specifieke blauwe training, maar vindt u niet wat u zoekt op ons platform? Contacteer ons en samen vinden we de training die aansluit bij uw noden.

Training catalogus

Wil je je mariene of maritieme kennis uitbreiden?

Naam dan snel een kijkje in onze catalogus die een overzicht biedt van alle levenslange en traditionele blauwe educatie aangeboden door de UGent

Vind jouw opleiding vandaag

Of je nu op zoek bent naar een 2-jarige master of een 2-daagse workshop over een marien of maritiem onderwerp georganiseerd door de UGent, in onze catalogus vind je ongetwijfeld je ding!

Bekijk ons aanbod snel en ontdek al onze trainingsmogelijkheden.

Zoek volgens type

Masteropleidingen, postgraduaten, ...

Korte cursussen, workshops, ...

Conferenties, lezingen, ...