Skip to main content
x

Voorbereidingsprogramma tot Master of Science in de ingenieurswetenschappen: werktuigkunde-elektrotechniek en tot Master of Science in Electromechanical Engineering (maritieme techniek / Maritime Engineering)

Type
Bachelor (ISCED 2011 level 6)
Language

Dutch

Entry level Bachelor
Cost € 113.20 - € 961.90 / jaar

Een voorbereidingsprogramma is een overgangsprogramma tussen een academische bachelor en een master. Je volgt dit programma omdat jouw bachelordiploma geen rechtstreekse toegang geeft tot de master.

In het voorbereidingsprogramma ligt de klemtoon vooral op het domeinspecifieke. Je volgde eerder al een academische opleiding en je beheerst dus al de algemeen wetenschappelijke competenties. Via een voorbereidingsprogramma behaal je geen academisch bachelordiploma, het geeft je enkel een toegangsticket naar een specifieke master.

Dit schakelbeprogramma is een toegangsticket naar een specifieke master. De toelatingsvoorwaarden worden vastgelegd op het niveau van de master in kwestie.

Application procedure

Please apply via the website: https://studiekiezer.ugent.be/voorbereidingsprogramma-tot-master-of-science-in-marine-and-lacustrine-science-and-management/2022

ISCED Categories

Project management
Marine and maritime law
Offshore and renewable energy
Machinery and operators
Near- and offshore constructions