Pasar al contenido principal
x

Voorbereidingsprogramma tot Master of Science in de ingenieurswetenschappen: werktuigkunde-elektrotechniek en tot Master of Science in Electromechanical Engineering (maritieme techniek / Maritime Engineering)

Tipo
Doctorado (ISCED 2011 nivel 8)
Idioma

Holandés

Nivel de entrada Bachelor
Costo € 113.20 - € 961.90 / jaar

Een voorbereidingsprogramma is een overgangsprogramma tussen een academische bachelor en een master. Je volgt dit programma omdat jouw bachelordiploma geen rechtstreekse toegang geeft tot de master.

In het voorbereidingsprogramma ligt de klemtoon vooral op het domeinspecifieke. Je volgde eerder al een academische opleiding en je beheerst dus al de algemeen wetenschappelijke competenties. Via een voorbereidingsprogramma behaal je geen academisch bachelordiploma, het geeft je enkel een toegangsticket naar een specifieke master.

Dit schakelbeprogramma is een toegangsticket naar een specifieke master. De toelatingsvoorwaarden worden vastgelegd op het niveau van de master in kwestie.

Proceso de aplicación

Please apply via the website: https://studiekiezer.ugent.be/voorbereidingsprogramma-tot-master-of-science-in-marine-and-lacustrine-science-and-management/2022

Categorías CINE (ISCED)

Manejo de proyectos
Derecho marítimo y marino
Energía renovable marina
Mecánica y profesiones afines a la metalistería
Construcciones cerca de la costa y en mar abierto