Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Voorbereidingsprogramma tot Master of Science in Marine and Lacustrine Science and Management

Type
Bachelor (ISCED 2011 level 6)
Taal

Dutch

Entry level Bachelor
Cost € 113.20 - € 961.90 / jaar

Een voorbereidingsprogramma is een overgangsprogramma tussen een academische bachelor en een master. Je volgt dit programma omdat jouw bachelordiploma geen rechtstreekse toegang geeft tot de master. Met goedkeuring van de faculteit: opleidingsonderdelen voor een totaal van hoogstens 90 studiepunten uit het programma voor Bachelor in de biologie, Bachelor in de geologie of Bachelor in de geografie en de geomatica afhankelijk van de vooropleiding van de student.

In het voorbereidingsprogramma ligt de klemtoon vooral op het domeinspecifieke. Je volgde eerder al een academische opleiding en je beheerst dus al de algemeen wetenschappelijke competenties. Via een voorbereidingsprogramma behaal je geen academisch bachelordiploma, het geeft je enkel een toegangsticket naar een specifieke master.

Dit schakelbeprogramma is een toegangsticket naar een specifieke master. De toelatingsvoorwaarden worden vastgelegd op het niveau van de master in kwestie.

Application procedure

Please apply via the website: https://studiekiezer.ugent.be/voorbereidingsprogramma-tot-master-of-science-in-marine-and-lacustrine-science-and-management/programma/2022

ISCED Categories

Projectmanagement
Marien and maritiem recht
Biologie
Biotechnologie
Ecologie
Conservatie en milieumanagement
Mariene Geologie
Fysische en chemische oceanografie
Statistiek
Wetenschappelijke modellering